Contactformulier


×

Jubilarissen

Met de bijzondere productie Augtustus Oklahoma vierde Toneelgroep Maskerade van 1 t/m 10 november het 15-jarig jubileum. Op 9 november 2019 speelden Ans van den Heuvel en Leonie Boxstart hun 75e voorstelling. Aan het eind van de avond werden ze blij verrast door bestuursleden Wendy van Veen en Frank Arnoldussen. Zij overhandigden de oorkonde en de bijbehorende bloemen. Het publiek zorgde voor een ovationeel applaus voor deze ‘Grandes Dames’ van Maskerade.

foto’s: Ron Hommel


Alle voorstellingen uitverkocht!

Met nog vier weken te gaan voor de première zijn alle voorstellingen van onze jubileumproductie Augustus Oklahoma inmiddels uitverkocht.


Sponsoren van Augustus Oklahoma

De volgende bedrijven en instellingen hebben onze voorstelling mede mogelijk gemaakt:

Hoofdsponsoren: VSB-fonds | Gemeente Helmond | 107 Ideas | Wijkvereniging Dierdonk | OS Dierdonk | Sociaal Cultureel Centrum Parkzicht

Sponsoren: Van Aarle auto’s | Akoestiek Partner | Albert Heijn Dierdonk | Auto Swaanen | BAM | Deelen Stoffen | Drumo | Haarwerksalon Angeline | Haircombi | Van den Heuvel makelaars en adviseurs | Hoeksart | Van Hout auto’s | Huisartsenpraktijk Boszicht | Komma Go | Konings verf en behang | Manders Deurne | Mascolori | Ron Hommel Fotografie | Rooijakkers partyservice | Sherart | Smits en Smits | De Smuller | Spierings Uitvaart | Stichting Kringloopwinkel Helmond | Inge Walstra hypotheekadvies | Weijer trailergroep | Kapsalon Wendy


Bijna uitverkocht

De kaartverkoop voor Augustus Oklahoma loopt als een trein. Met nog 5 weken te gaan voor de première zijn er uitsluitend nog kaartjes voor zondag 3 november. Mocht het u niet gelukt zijn om kaartjes te reserveren voor uw avond van voorkeur, dan kunt u een berichtje sturen naar info@maskeradehelmond.nl. We zetten u dan op de wachtlijst en nemen contact met u op in geval van eventuele annuleringen.


Het blijft nog even augustus in Parkzicht..


Steun Maskerade

Om onze jubileumproductie mogelijk te maken zijn we op zoek naar sponsoren. Als advertentiesponsor in het fullcolour en glossy programmaboekje (incl. naamsvermelding op onze website ) kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 • A5 advertentie à €100,- (inclusief 2 vrijkaarten)
 • A6 advertentie à €70,- (inclusief 1 vrijkaartje)
 • A7 advertentie à €35,-

 


Promo Augustus Oklahoma

made by Michel Ligtenbarg (107 Ideas)


5 nieuwe spelers:


Anja Dekkers

Anja Dekkers is een nieuwe aanwinst voor Maskerade. Ze heeft 25 jaar lang met heel veel plezier gezongen, gedanst en toneel gespeeld bij het Lichtstad Revuetheater. Na deze 25 jaar leek het haar leuk om het toneelspel verder uit te breiden omdat daar toch echt haar passie ligt. Ze besloot te stoppen en een toneelvereniging te zoeken. Uiteindelijk kwam ze bij Maskerade terecht waar ze hoopt nog veel te leren rondom karakterrollen spelen. Ze vindt het erg leuk om een type zo natuurlijk mogelijk neer te zetten. Daar zit dan ook meteen de moeilijkheid, omdat soms een bepaald type totaal niet bij je eigen persoonlijkheid past. Dat is dan een mooie uitdaging.

In Augustus Oklahoma vertolkt ze de rol van deputy sheriff Jane Brown. Daarnaast is ze regie-assistente. Ze vindt het interessant om een toneelproductie ook eens van de andere kant te bekijken. Het wordt een prachtig stuk.

 

 


Jan-Willem Strik

Jan-Willem Strik is sinds dit seizoen bij Maskerade. Hij vindt het leuk om in de huid te kruipen van iemand anders en dingen te beleven zoals je ze in het dagelijks leven niet beleeft. Daarbij ontdek je ook altijd kanten van jezelf, die je zelf nog niet kende. Toneelspelen vindt hij een uitdaging. Je moet durven lelijk te zijn als een stuk het vraagt. Sommige emoties zijn makkelijker op te roepen dan andere. Dit is bij iedere speler anders. Hij vindt het zelf bijvoorbeeld makkelijker om boos te spelen dan om verdrietig te spelen.

In Augustus Oklahoma speelt hij de rol van kleine Charles, de zoon van Mattie Fae en Charlie. Kleine Charles heeft qua intermenselijk contact veel last van zijn autisme en wordt door zijn moeder flink gekleineerd. Gelukkig neemt zijn vader Charlie het altijd voor hem op.

 


Arjan Kruik

Arjan Kruik speelt dit seizoen een gastrol bij Maskerade. Je hoort vaak dat mensen graag in de rol van een ander willen kruipen. In tegenstellig tot dat wat vele anderen zeggen, vindt Arjan het geweldig om de rol in hém te laten kruipen. Hij vindt het de grootste uitdaging, voor zover de rol dat toelaat, iedere keer een heel ander figuur op de planken te zetten. Hij vindt het heel jammer dat vaak aan typecasting gedaan wordt.

In Augustus Oklahoma speelt hij de rol van Charlie Aiken. Dit is een rol die ver van hem afligt en waarbij hij er naar eigen zeggen hard voor moet werken om die op een mooie en geloofwaardige manier neer te zetten. Verder wil hij niet teveel prijsgeven over zijn rol. Kom dat zien, kom dat zien! Tot slot wil hij nog kwijt dat je zeker naar deze voorstelling moet komen kijken als je van écht toneel houdt.


Maureen van Veen

Maureen van Veen speelt dit seizoen voor de eerste keer mee bij Maskerade. Ze vindt het superleuk om totaal op te gaan in een ander persoon. Daarnaast leert ze er veel van als ze anderen ziet spelen. Haar moeder en oma hebben haar al vaak verteld hoe leuk het is om bij Maskerade te spelen. Soms ziet ze mensen spelen en denkt ze “Wow, zij zitten echt helemaal in hun rol”. Dat is iets waar ze zelf, naar eigen zeggen, af en toe wel moeite mee heeft; de tekst begrijpen en daardoor volledig in je rol zitten.

In Augustus Oklahoma speelt ze de 14-jarige Jean Fordham. Een rokende, irritante puber die zich niet snel op haar kop laat zitten door haar moeder. Ze is erg op zichzelf en heeft een hekel aan zo’n beetje iedereen in haar familie. Het liefst zit Jean op de bank terwijl ze met haar telefoon bezig is en oortjes in heeft. Ze is niet echt sociaal naar de rest van haar familie. Maureen wil tot slot nog kwijt dat ze het heel leuk vindt om mee te spelen bij Maskerade. Het is een leuk en intens stuk, dat je weer laat beseffen hoe belangrijk familie is.

 


Marielle van Aarle

Mariëlle van Aarle-Cromsigt speelt sinds dit seizoen bij Maskerade. Ze vindt het leuk dat je bij toneel vaak een totaal ander personage mag spelen dan jezelf. Heerlijk in de huid kruipen van iemand anders. Toneelspelen is haar met de paplepel ingegoten. Haar vader speelt al meer dan 50 jaar toneel. Als klein meisje ging ze al naar elke voorstelling kijken en meehelpen achter de schermen. Daar is het virus “overgegaan”. Ze heeft inmiddels al heel veel rollen vertolkt. Bij toneelspelen is het belangrijk dat je focus hebt van het begin tot het einde, en vooral ook dat je heel goed bent ingespeeld op elkaar. Hoe reageert het publiek? Weet iedereen zijn tekst? Elke voorstelling is anders, hierdoor is het zeker nooit saai!

In Augustus Oklahoma speelt ze Barbara Weston, de oudste dochter van het gezin Weston. Het is een gezin met behoorlijk wat bagage. Barbara heeft een moeder die verslaafd is aan medicatie en een lastige opgroeiende puberdochter. Het is een rol waar ontzettend veel emoties in liggen. Zeker een uitdaging en heel erg gaaf om te mogen vertolken.

 


Drie generaties op de planken

foto: Ron Hommel

Het komt niet vaak voor, maar in Augustus Oklahoma van de Helmondse Toneelgroep Maskerade staan binnenkort drie generaties op het toneel. Ans van den Heuvel, Wendy en Maureen van Veen (oma, moeder en (klein-)dochter) zijn ook in het stuk familie van elkaar, maar dan liggen de verhoudingen wel wat anders. Terwijl in Augustus Oklahoma de spanning in de familie regelmatig hoog oploopt, zijn de dames in het echte leven onafscheidelijk. Nu dus zélfs tijdens de wekelijkse toneelrepetitie in Parkzicht.

Op toneel is Ans inmiddels uitgegroeid tot ‘une grande dame’. Ze begon haar carrière in ‘Gouwe Handjes’ (2005). Sindsdien speelde ze met veel plezier uiteenlopende rollen, van koningin tot psychiatrisch patiënt. Ans stelt hoge eisen aan zichzelf, kent haar teksten als de beste en slaat geen repetitie over. Ze vindt het fantastisch om te zien hoe haar passie nu ook is overgewaaid naar kleindochter Maureen. Met bijzondere aandacht volgt ze dan ook de vorderingen. Tot voor kort maakte Ans eveneens alle kostuums voor de club. Een megaklus, want voor één van de producties waren dat er ooit maar liefst 89.

Ook Wendy speelt al jaren de sterren van de hemel. Met een grote glimlach en gepaste trots zegt ze: ‘Samen spelen met je moeder én je dochter maakt acteren nog specialer’. Alle rollen waren haar even lief, maar Assepoester spant de kroon. Op de waarom-vraag antwoordt ze: ‘Wat is er mooier dan van lelijk eendje te veranderen in een mooie vrouw, met behoud van je ‘eigen ik’?’. Wendy is ook Maskerade’s voorzitter en verzet in die hoedanigheid veel werk voor de club.

Debutante bij Maskerade is de 14-jarige getalenteerde Maureen. Ze was amper vijf, toen ze haar oma en moeder samen zag spelen. Ze wist meteen dat ze er ooit bij zou staan, en dat moment kwam dus eerder dan verwacht. Maureen’s eerste rolletje was Toto, een hond in een campingvoorstelling. Op school doet ze aan musical, maar Maureen is ambitieus en wil meer. In Augustus Oklahoma krijgt ze daartoe alle kans met de rol van Jean, een pittige puber die keuzes maakt die Maureen zelf nooit zou maken. En juist dát maakt acteren zo bijzonder, vertelt ze.

De repetities zijn in volle gang. Wie het eindresultaat van het prachtige familie-epos wil zien en wie daarin de drie generaties wil zien schitteren is van harte welkom tijdens één van de voorstellingen op 1, 2, 3, 6, 7, 8, 9 en 10 november in Parkzicht. Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur.


Hoofdsponsoren

Wij zijn blij met de hoofdsponsoren van onze voorstelling Augustus Oklahoma:

VSB-fonds | Gemeente Helmond | Parkzicht | OS Dierdonk | Wijkvereniging Dierdonk


Kijkwijzer ‘Augustus Oklahoma’

Hoewel er flink te lachen valt in Augustus Oklahoma, gaat het er soms ook heftig aan toe. Augustus Oklahoma gaat over echte, kwetsbare mensen met al hun zwakheden. Mensen die om allerlei redenen in het nauw worden gedreven en dan hun zelfbeheersing verliezen. Dat leidt een enkele keer tot grof taalgebruik, net zoals in het echte leven. In dat opzicht willen we Augustus Oklahoma niet mooier maken dan het is, precies zoals de schrijver van het stuk dat heeft bedoeld. Niet zozeer om te shockeren, maar wel om de onmacht en de schurende pijn te laten voelen waar mensen soms mee moeten dealen. Vooral als dat voortkomt uit wrede omstandigheden tijdens de opvoeding die generaties later nog nawerken..


De poster is klaar..

foto: Ron Hommel | ontwerp: Michel Ligtenbarg | grime: Corinne Vesters


Cast Augustus Oklahoma

Leonie Boxstart | Olger Hoevenaars | Ans van den Heuvel | Arjan Kruik | Mariëlle van Aarle | Frank Arnoldussen | Maureen van Veen | Wendy van Veen | Charlotte van Brussel | Jan-Willem Strik | Mirjam Hommel | Frans Evers | Anja Dekkers


Kaartverkoop van start

Vanaf 10 februari kunnen kaarten worden geserveerd voor onze jubileumvoorstelling “Augustus Oklahoma”. Zie tab “reserveren” op deze website.


tekstrepetitie Augustus Oklahoma

foto: Ron Hommel


nieuwe spelers..

Voor onze nieuwe productie hebben we vijf nieuwe spelers aan boord; Arjan Kruik, Marielle van Aarle, Anja Dekkers, Jan-Willem Strik en Maureen van Veen. Van harte welkom! In november kunt u hen zien schitteren in onze jubileumvoorstelling Augustus Oklahoma. 


Onze feeën uit de oude doos..

foto: Ron Hommel


Nieuwe productie ter gelegenheid van ons vijftienjarig jubileum


Videoclip in de show… (“Superlekker gevoel”)


Gedichtenwedstrijd

IMG_7749Winnaars van onze gedichtenwedstrijd zijn:

Ach lieflijk spel van Maskerade
mijn neus ruikt toneel, niet te versmaden
ik wens erbij te zijn, dat kun je wel raden
Met mijn neus voorop, in jullie gewaden
dus ik wil kaartjes, ja heus!
‘k zal komen met gepoederde neus
en keurig in pak
gegroet, Cyrano de Bergerac

Joos van Stiphout

Ja, te kunnen dichten als Cyrano is wat ik hoop,
door deze wedstrijd te winnen dankzij het lezen van de Loop.
Want dit stond namelijk vermeld in die weekkrant,
dus aarzelde niet en nam meteen een pen in mijn hand.
Dit vanwege publicatie op website Maskerade Toneelgroep,
en twee kaartjes voor in het Anna-theater word ik vermaakt als een blij kind met snoep!

John Kemna

Onder de tafel zit maar stil,
Daar zit juffrouw Dikke bil.

Dikke bil zo hiet ze,
Honderd poepjes liet ze.
Onder de tafel zit maar stil,
Daar zit juffrouw Dikke bil !!

Cas Aben 8 jaar

Violen zijn blauw
Als we kaartjes winnen voor maskerade
Dan zien we jou !!

Puck Aben 7 jaar

NB John Kemna ontbreekt op de foto


Het applaus klinkt na…

IMG_7722IMG_7726


Maskerade bij Omroep Helmond

UnknownOnze nieuwe (en jongste) speler Maud Arnoldussen is op 25 februari live in de uitzending van het programma Nieuwsdesk bij Omroep Helmond. Maud vertelt over onze productie en de gedichtenwedstrijd die we organiseren. Geen tijd om te luisteren? De uitzending is later terug te luisteren op de facebookpagina van Nieuwsdesk Omroep Helmond.


CYRANO-GEDICHTENWEDSTRIJD

CYRANO-GEDICHTENWEDSTRIJD van 8 tot 108
win gratis kaartjes voor De Zere Neus van Bergerac

Kun jij net zo goed dichten als Cyrano en wil je kans maken op twee vrijkaartjes voor de matineevoorstelling De Zere Neus van Bergerac van zondag 20 maart a.s. in het Annatheater in Helmond? Schrijf dan een grappig of gevoelig gedicht van minimaal 4, maximaal 8 regels. Thematiek en rijmschema staan vrij. Mail dit gedicht vóór 7 maart a.s. naar info@maskeradehelmond.nl. Vermeld bij je inzending leeftijd en telefoonnummer. Op 10 maart wordt de prijswinnaar bekend gemaakt. Ook wordt het winnende gedicht gepubliceerd op de website en Facebook van Toneelgroep Maskerade.Gedichtenwedstrijd

 


De laatste loodjes van de Zere Neus..

images

Cast en Creatives maken zich op voor de première van “De Zere Neus van Bergerac” op 11 maart a.s. in het Annatheater in Helmond. Er wordt hard gerepeteerd om de puntjes op de I te zetten. De kostuums zijn klaar. Henri van Sleuwen en zijn team zijn met de laatste decorstukken bezig. Op 5 maart gaan we opbouwen in het theater. We hebben in die week nog een technische repetitie en de generale. Dan hopen we er klaar voor te zijn en halen we graag het doek op voor ons hooggeëerd publiek. Komt het zien! Er zijn nog kaartjes..


Enkele voorstellingen reeds uitverkocht!

logo_znb

De kaartverkoop loopt goed. Enkele voorstellingen zijn reeds uitverkocht, dus wees er snel bij.

“De Zere Neus van Bergerac” is een muzikale komedie met spetterend spel, prachtige Franse meezingschansons (van Stromae tot Jacques Brel), strakke dansjes, hilarische grappen en grollen (volgens de Engelse ’pantomine’-traditie) en mooie, ontroerende momenten. Kortom een swingend, theatraal feestmaal van de bovenste plank.

Het fantasievolle stuk over liefde en respect voor jezelf en de ander is geschreven door Arjan Ederveen en is gebaseerd op het wereldberoemde verhaal van Cyrano de Bergerac (de man met de lange neus). “De Zere Neus” kreeg onlangs maar liefst zeven nominaties tijdens het Musical Award Gala, dus mis het niet.

Voorstellingen van 11 tot 20 maart in het Annatheater in Helmond. Voor reserveringen: zie tab reserveringen of bel met: 06-33309588. Hoofdsponsoren: Prins Bernard Cultuurfonds, Gemeente Helmond, Rabobank, Annatheater en Wijkvereniging Dierdonk.


79 stuks….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Onze actrice en costumière  Ans van den Heuvel heeft maar liefst 79 prachtige kledingstukken gemaakt, speciaal voor onze Zere Neus van Bergerac.. Komt het zien:-)


ZNB_poster[1]


Fijne jaarwisseling..

Maskerade Kerstkaart 2015 - 1920x1080

fotografie: Ron Hommel


Prins Bernhard Cultuurfonds

Prins-Bernhard-Cultuurfonds_RGB_logo-800x846px

Het Prins Bernhard Cultuurfonds steunt onze productie 2015/2016. Naast dit fonds zijn onze gewaardeerde hoofdsponsoren voor dit seizoen: Gemeente Helmond, Rabobank, Annatheater en Wijkvereniging Dierdonk. Wij zijn ook erg blij met alle andere sponsoren. Klik op de groene button rechtsonder op de homepage van onze website voor een actueel overzicht.


Zangles

Onder leiding van Wil en Dymmy Barten werken de talents van Maskerade regelmatig aan de Franse meezing chansons…foto 1


Kaartverkoop van start!

Flyer-ZN A4


Sponsoren

SponsorsGezocht_Lijst-300x186

De hoofdsponsors van onze productie zijn de Gemeente Helmond, Annatheater, Rabobank en Wijkvereniging Dierdonk. Ook zijn er bedrijven die ons belangeloos van materiaal voor kleding en decor voorzien. Om de kosten te dekken zijn wij op zoek naar bedrijven en instellingen die een financiële bijdrage willen leveren. Met elk bedrag zijn we blij! Uw bedrijfsnaam wordt vermeld in het programmaboekje, op onze website en op Facebook. Tevens bent u onze gast op een van de voorstellingsavonden. Voor meer informatie: info@maskeradehelmond.nl


Advertenties

De mogelijkheid bestaat om een advertentie te plaatsen in ons prachtige full-color programmaboekje. We hebben drie mogelijkheden:
• A-7 formaat: € 35,00
• A-6 formaat: € 75,00
• A-5 formaat: € 100,00
Onze adverteerders worden ook vermeld op onze website en op Facebook. Bovendien ontvangt u bij een A-6 formaat één, en bij een A-5 formaat twee vrijkaartjes. Kopij kunt u t/m 15 januari 2016 aanleveren via info@maskeradehelmond.nl.


Nieuwe hoofdsponsor

images

Aan het rijtje van onze vertrouwde hoofdsponsors kunnen we dit jaar het Annatheater toevoegen (www.annatheater.nl). Hartelijk dank!!


Voorstellingen “De zere neus van Bergerac”

 • 11 maart 2016 – 20.00 uur: première
 • 12 maart 2016 – 20.00 uur: voorstelling
 • 13 maart 2016 – 14.00 uur: matinee
 • 16 maart 2016 – 20.00 uur: voorstelling
 • 17 maart 2016 – 20.00 uur: voorstelling
 • 18 maart 2016 – 20.00 uur: voorstelling
 • 19 maart 2016 – 20.00 uur: voorstelling
 • 20 maart 2016 – 14.00 uur: dernière / matinee

U kunt binnenkort reserveren via http://www.maskeradehelmond.nl/reserveren of telefonisch op 06-33309588. Avondvoorstelling: € 13,00, matinee € 11,00.


Schermvereniging Courage

David Berkers en Lisanne van Antwerpen versterken onze creatives als schermdocenten. Zij maken een speciale choreografie voor de gevechten in onze nieuwe theaterproductie “De zere neus van Bergerac”. David en Lisanne zijn verbonden aan Schermvereniging Courage.

Schermvereniging Courage is een recreatieve vereniging waar met name het plezier in de sport voorop staat. De vereniging traint iedere donderdagavond in de sportzaal aan de Norenberg te Veldhoven. De jeugd traint van 19.00 tot 20.00 uur (sommigen tot 20.30 uur) en de volwassenen van 20.00 tot 22.00 uur. Schermen is een bijzondere, maar vooral ook leuke sport om te doen. Bij deze sport komt het vooral aan op snelheid, inzicht en durf. In principe gaat het om het duel van man tegen man waarin beide tegenstanders tot het uiterste gaan om elkaar uit te schakelen, echter zonder dat er een druppel bloed vloeit. De sport kan worden beoefend door jong en oud, door jongens en meisjes, dames en heren. Ook op latere leeftijd kun je nog starten en zo je conditie en reactiesnelheid vergroten. Wil je een keer meedoen om te ervaren of schermen een sport voor jou is, maak dan een afspraak om onder professionele leiding eens te oefenen met de diverse wapens in aanval- en verdedigingstechnieken. Via de website kun je een inschrijfformulier downloaden en meer informatie over ons vinden. Kijk op www.svcourage.nl of op www.facebook.com/svCourage voor meer informatie.72323ECE-C547-4644-A95E-C39DF37C92A1


Cyrano de Bergerac

Het oorspronkelijke toneelstuk is in 1897 geschreven door de Franse toneelschrijver Edmond Rostand. Cyrano de Bergerac wordt over de hele wereld nog steeds met veel succes opgevoerd. In Nederland was de vertolking door Guus Hermus (en met Jeroen Krabbé als Christian) de bekendste. In 1990 werd de rol van Cyrano in de gelijknamige film vertolkt door Gérard Depardieu. In totaal werd de film onderscheiden met tien Césars. Het toneelstuk van Rostand was ook de basis voor de door Joop van den Ende geproduceerde musical “Cyrano de Musical” (1992), met in de hoofdrol Bill van Dijk. Vanwege het grote Nederlandse succes is de musical ook op Broadway te zien geweest, wederom met Bill van Dijk als Cyrano. De musical werd maar liefst vier keer genomineerd voor een Tony Award.

Cyrano Logo


Repetities Maskerade in volle gang

Het gaat er weer fanatiek aan toe bij de Helmondse toneelgroep. De repetities voor de nieuwe en grootse toneelproductie De Zere Neus van Bergerac zijn in volle gang. Met veel plezier en enthousiasme werkt Maskerade aan een hilarische bewerking van het wereldberoemde verhaal van Cyrano de Bergerac (de man met de lange neus). Het belooft een spectaculaire voorstelling te worden met Franse meezingchansons, dans, degengevechten en onmogelijke haastverkledingen. Het creatieve team is voor deze productie flink uitgebreid met onder andere zangdocenten Will Barten en schermleraren David Berkers en Lisanne van Antwerpen van Schermvereniging Courage uit Veldhoven. Laatstgenoemden hebben voor de degengevechten een speciale choreografie uitgewerkt waar inmiddels hard aan wordt gewerkt door spelers en docenten (zie foto). Verder worden de decors en de meer dan dertig kostuums in eigen beheer gemaakt. De voorstellingen staan gepland voor maart 2016 in het Annatheater.IMG_0502


Voorbereidingen in Bergerac

Onze speler Anneke van de Waarsenburg neemt de voorbereidingen wel erg letterlijk. Ze reisde af naar Bergerac om de neus van Cyrano met eigen ogen te kunnen zien…foto 1


Nieuw seizoen, nieuwe spelers..


Mirjam Meulendijks
en Maud Arnoldussen zijn onze nieuwe spelers in het komend seizoen. Ze zijn geen onbekenden; Mirjam verzorgt al jaren met veel enthousiasme de choreografie (en blijft dat doen:-). Daarnaast maakt ze deel uit van het grime-team. Maud heeft al twee jaar op meer dan fantastische wijze de inleiding van onze voorstellingen verzorgd. Welkom allebei!
Mirjam

maud 3


Eerste lezing nieuwe productie

Op 2 juni jl. hadden we de eerste lezing van onze nieuwe productie. We hebben er nu al weer veel zin in. Na de vakantie starten de repetities. Binnenkort meer informatie. Nog even geduld dus.. foto 2 (3)


N0 N@me op After Party

Tijdens de afterparty op zaterdag 28 maart werden wij blij verrast door een flitsend optreden van de band N0 N@me, met Luc Raaijmakers. Roy Raaijmakers, Mathijs Raaijmakers, Fleur Verberne en Merijn Verberne. Zie www.Facebook.com/BandN0Name.NN-Band

En ook onze speler Leonie Boxstart liet met het lied “Echte dames” van zich horen…:-)foto 2 (3)


De Ideale Echtgenoten van de eerste voorstellingen…

fotoeie2 (3)20 maart – De heer Garenfeld foto EIE3 (3)21 maart – Stijn van Dinthereie1(3)

22 maart – Lodewijk Schifferling


De kop is eraf!

RHF_8152De eerste voorstellingen van onze “Ideale Echtgenoot” zijn vorige week met een ovationeel applaus beloond door ons publiek. We zijn blij met alle lovende reacties (zie o.a. ons gastenboek) en hebben zin in de resterende reeks! “Een Ideale Echtgenoot” is nog te zien t/m 29 maart. Voor sommige voorstellingen zijn er nog kaartjes. Zie de reserveringstab op onze website..


Luc Raaijmakers

Luc[1]

 

Luc Raaijmakers is bij onze productie “Een Ideale Echtgenoot” verantwoordelijk voor Licht en Geluid. Dit is tevens zijn afstudeeropdracht voor de opleiding Podium- & Evenemententechniek. Luc wordt geassisteerd door o.a. Willem Steenbakkers. Ook geen onbekende in de wereld van Licht en Geluid. We leerden Luc in 2014 kennen, toen hij assisteerde bij de techniek van onze “Ingebeelde Zieke”.

foto: Ron Hommel


Zojuist gespeeld…

Augustus Oklahoma

Van 1 t/m 10 november 2019 in Cultureel Centrum Parkzicht

Verhaal: Na de mysterieuze verdwijning van vader Beverly verzamelt de familie Weston zich in het ouderlijk huis, ergens op het vlakke landschap in Oklahoma. Een bont en succesvol gezelschap, althans zo lijkt het. Want al snel lopen de spanningen hoog op. Aanstichtster hiervan is vooral de aan pillen verslaafde manipulatieve moeder Violet. Alle familiegeheimen worden onthuld, van jeugdtrauma’s en verslaving tot scheiding en onmogelijke liefdes. De gifbeker moet tot op de laatste druppel leeg, met als gevolg dat iedereen het uiteindelijk zelf maar moet zien te rooien..

Klik hieronder op “Lees verder” voor de eerste scene-foto’s. 


Lees verder

Laatst gespeeld

Augustus Oklahoma

Meer producties